Glasservice Alkmaar

U bent bij Ijmondglas aan het juiste adres als u heeft gezocht naar een capabele glasservice in Alkmaar en omstreken. Wij hebben een gespecialiseerd team van vakmensen voor u klaar staan om de werkzaamheden bij u thuis of op uw werkplek op een passende wijze uit te voeren. Onze glasservice heeft alles in huis om de beglazing voor uw gebouw te leveren en plaatsen. Van een kleine ruit tot de volledige renovatie van een compleet pand in Alkmaar of omgeving, wij realiseren het voor u.

Een ruim assortiment

Op het gebied van beglazing heeft u bij ons de keuze uit een ruim assortiment. De glaswerken waarin wij gespecialiseerd zijn, is voornamelijk enkele en dubbele beglazing, figuurglas en gelaagd en gehard glas. Op aanvraag kan onze glasservice eventueel ook zorgen voor andere type beglazing.

Één aanspreekpunt tijdens iedere klus

Voor iedere klus in Alkmaar en omgeving heeft u te maken met één aanspreekpunt. Door te communiceren met één vakman, heeft u duidelijkheid en gemak. Bovendien hanteren wij intern korte communicatielijnen, waardoor veel flexibiliteit mogelijk is. Zo worden uw wensen door ons snel bij de juiste persoon neergelegd en kunnen wij deze eventueel op een flexibele wijze inpassen in de werkzaamheden die onze glasservice voor u uitvoert.

Profiteer van onze voordelen

Iedere opdrachtgever, of het nu een bedrijf of particulier betreft, profiteert bij onze glasservice van onderstaande voordelen.

  • Flexibiliteit
  • Klantgerichtheid
  • Kwaliteit
  • Diversiteit

Deze elementen samen vormen de service die wij al meer dan 25 jaar in Alkmaar en de rest van de regio met volle overtuiging verlenen. Door voortdurend te investeren in ons personeel en innoverende technieken, zorgen wij ervoor dat deze service ook in de toekomst op hetzelfde niveau blijft.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Mail, bel of vul het contactformulier op deze website in als u graag meer wilt weten over onze glasservice in Alkmaar. Als u ons zo gedetailleerd mogelijk vertelt wat uw wensen en ideeën zijn, kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Desgewenst kunnen wij direct een passende offerte opstellen, zodat u exact weet wat wij voor u kunnen betekenen.