Glasservice Beverwijk

Ijmondglas is een moderne glasservice in Beverwijk die de beglazing voor zowel bedrijven als particulieren op een hoogwaardige wijze kan verzorgen. Wij werken al ruim 25 jaar als betrouwbare glasservice vanuit onze vestiging in Beverwijk. Inmiddels zijn wij een bekende naam in de regio als het gaat om het leveren, plaatsen en bewerken van glas.

Veel flexibiliteit en een persoonlijke aanpak

Doordat wij korte lijnen hanteren in onze organisatie, is flexibiliteit en een persoonlijke aanpak mogelijk. Die mogelijkheid weten wij dan ook met beide handen aan te pakken, zodat onze klanten kunnen profiteren van meer gemak en een eindresultaat dat aansluit bij de wensen.

Altijd een geschikte oplossing

Voor klanten in Beverwijk biedt onze glasservice een 24 uursservice aan, zodat u snel over de gewenste service kunt beschikken. Bij een kapotte ruit zijn wij snel bij u ter plaatse om de beglazing te vervangen. Daarbij heeft u bij ons de keuze uit allerlei verschillende glassoorten. Voor iedere klus biedt onze glasservice een passende oplossing en kunt u profiteren van kwaliteit en duurzaamheid.

Een passend totaalconcept

Alle benodigdheden voor een complete verbouwing bij u thuis of op het werk zijn bij onze glasservice aanwezig. Naast het plaatsen van beglazing, kunt u ons ook voor diverse timmerklussen en schilderswerkzaamheden inschakelen. Dit totaalconcept zorgt er voor dat u een volledige bouwklus kunt uitbesteden aan onze professionals. Dit is wel zo gemakkelijk en maakt het niet noodzakelijk om verschillende bedrijven in te schakelen om uw klussen in Beverwijk en omgeving uit te voeren.

Alles tot in de puntjes verzorgd

Kies voor een nauwkeurige afwerking van uw beglazing en maak gebruik van onze uitstekende glasservice in Beverwijk en omgeving. Onze glaszetters en andere vakmensen staan graag voor u klaar om de werkzaamheden bij u op locatie tot in de puntjes te verzorgen. Maak vandaag nog een afspraak met onze specialisten en ontdek de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.