Glasservice Haarlem

Mocht u op zoek zijn naar een servicegerichte glasservice in Haarlem, dan bent u op deze website aan het goede adres. Ijmondglas is al vele jaren de vaste leverancier en installateur van diverse soorten beglazing van talloze klanten in Haarlem en omgeving. Wij zijn een succesvolle onderneming die gespecialiseerd is in vrijwel alles wat met de beglazing bij bedrijven en particulieren te maken heeft. Als totaalleverancier kunt u bij onze glasservice terecht voor een service die loopt van advies tot de daadwerkelijke plaatsing van uw beglazing.

Veelzijdige dienstverlening

De glassoorten die wij voor u beschikbaar hebben, zijn zeer uiteenlopend. Zo kunt u bij ons terecht voor het vervangen van een eenvoudige ruit van enkelglas, maar ook voor een uitgebreid project waarin gebruik gemaakt wordt van figuurglas. Dit zijn slechts voorbeelden van de veelzijdige dienstverlening die wij als glasservice al vele jaren verlenen aan klanten in Haarlem en omstreken leveren.

Optimale zekerheid

Onze klanten weten onze glasservice voornamelijk te waarderen doordat wij uiterst flexibel kunnen handelen en zeer klantgericht zijn. Dit merkt u aan de tijd die wij voor u nemen om u te informeren en adviseren, maar ook aan de snelle en transparante werkwijze. Gedurende een bouwproject kunnen wij snel schaken en naar aanleiding van aanvullende wensen van onze klanten, in veel gevallen afwijken van het oorspronkelijke idee. Dat biedt u in Haarlem de die u van een professionele glasservice mag verwachten.

Ontvang meer informatie

Op deze website kunt u meer informatie vinden over de diensten die wij verlenen. Zo kunt u bekijken welke glaswerken wij voor u kunnen verzorgen en de timmer- en schilderwerken die wij verlenen. Ook kunt u verschillende foto’s bekijken van onze glaswagens en de projecten die wij uitvoeren. Mocht u vervolgens nog vragen hebben of uitgebreidere informatie willen ontvangen, dan kunt u uiteraard onmiddellijk contact met onze glasservice in Haarlem opnemen. Wij staan graag voor u klaar om u te informeren over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.