Glasservice Purmerend

Wanneer mensen denken aan een glasservice in Purmerend en omgeving, dan denken zij vrijwel direct aan de diensten van Ijmondglas. Bij ons kunt u terecht voor een razendsnelle levering en vervanging van diverse soorten beglazing. Hierbij ligt onze focus uiteraard op de kwaliteit en denken wij bovendien graag met u mee. Zo zullen wij u zorgvuldig adviseren over de meest geschikte oplossing in uw situatie. Daarbij houden wij optimaal rekening met uw wensen en zorgen wij er voor dat de kosten laag blijven.

Vervanging in zeer korte tijd

Zodra u een kapotte ruit op uw werk of bij u thuis heeft, kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Dit kan zelfs 24 uur per dag en zeven dagen per week. Hierdoor is onze glasservice in staat om uw ruit in Purmerend en omgeving in zeer korte tijd te vervangen. Zo hoeft u nooit lang met een kapotte ruit te blijven zitten en kunt u weer snel over het comfort beschikken dat u daarvoor had.

Te allen tijde duidelijkheid

Wij werken niet met ingewikkelde procedures, maar hanteren een uiterst transparante werkwijze. Dat houdt in dat u te allen tijde contact met onze specialisten kunt opnemen en terecht kunt met al u vragen. Daarnaast zullen wij u van te voren eerlijk informeren over de werkzaamheden die wij als glasservice bij u zullen verrichten en welke prijs wij daaraan koppelen. Daardoor heeft u onmiddellijk duidelijkheid en zorgen wij ervoor dat u achteraf niet met vervelende verrassingen te maken krijgt.

Neem direct contact op

Mocht u op zoek zijn naar nieuwe beglazing of een kapotte ruit op een vakkundige manier willen laten vervangen, dan bent u bij ons van harte welkom. Wij informeren u graag naar de verschillende mogelijkheden die onze glasservice in Purmerend en omstreken kan leveren en stellen met plezier een gedetailleerde offerte voor u op. Wij zijn bereikbaar via de contactgegevens die u kunt vinden op deze website. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen, zodat onze glasservice uw vragen direct op de juiste wijze kan behandelen.