Glaszetter Alkmaar

Voor een flexibele en betrouwbare glaszetter in Alkmaar, kunt u terecht bij Ijmondglas. Bij ons bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en een lage prijs. Deze optimale prijs- kwaliteitsverhouding kunnen wij als glaszetter leveren doordat wij op een efficiënte manier hoogwaardige beglazing kunnen leveren, plaatsen en bewerken. Deze efficiëntie is het gevolg van een jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en het gebruik van de meest moderne en geavanceerde apparatuur.

Klantgerichte service

Wij hechten veel waar aan een klantgerichte service en bieden onze klanten in Alkmaar en omgeving graag een scherpe prijs voor onze diensten. Vandaar dat wij regelmatig investeren in nieuwe apparatuur en technieken, zodat wij onze klanten niet alleen nu, maar ook in de toekomst de service kunnen verlenen die u van een professionele glaszetter mag verwachten.

Ruime klantenkring

Inmiddels heeft ons bedrijf een ruime klantenkring opgebouwd. Talloze bedrijven particulieren weten onze glaszetter ondertussen te vinden voor het plaatsen van allerlei soorten beglazing. Van enkelglas tot dubbelglas en van gehard glas tot gelaagd glas, alles is bij ons mogelijk. Overigens bieden wij inwoners en arbeiders in Alkmaar en omgeving niet alleen de mogelijkheid om ons als glaszetter in te schakelen, maar ook voor diverse andere klussen. Zo komen wij met veel plezier bij u op locatie om tevens het schilderwerk en timmerwerk te verzorgen op basis van uw wensen.

Ontvang een gedetailleerde offerte

De ruime dienstverlening van onze glazenservice stelt u in de gelegenheid om uw complete verbouwing uit te besteden aan onze expert. Zo hebben wij naast een professionele glazenzetter ook gediplomeerde schilders in huis en kunnen wij het timmerwerk bij u in Alkmaar op een vakkundige manier voor u realiseren. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst te ontvangen en als u vragen heeft over onze dienstverlening. Wij brengen graag een gedetailleerde offerte op maat uit, zodat u precies op de hoogte bent naar de zaken die onze glaszetter in Alkmaar voor u kan realiseren.