Glaszetter Beverwijk

Als u op zoek bent naar een professionele glaszetter in Beverwijk, dan kunt u contact opnemen met Ijmondglas. Wij staan al meer dan 25 jaar garant voor servicegerichtheid en flexibiliteit op het gebied van glaswerken. U kunt ons als glaszetter inschakelen voor het vervangen van een klein keukenraam tot een volledige renovatie van uw woning of bedrijfspand. Voor al uw glaswerk bieden wij een passende oplossing.

Specialist is verschillende glassoorten

Zowel bedrijven als particulieren uit Beverwijk en omgeving kunnen bij onze glaszetter terecht voor het aanbrengen van verschillende glassoorten. Zo kunnen wij u onder andere van dienst zijn met onderstaande glastypen.

  • Enkelglas
  • Dubbelglas
  • Gelaagd glas
  • Gehard glas
  • Figuurglas

Iedere glassoort is verschillend en kent diverse voor- en nadelen. Iedere glaszetter van ons bedrijf is overigens gespecialiseerd in het leveren, installeren en bewerken van deze verschillende glassoorten. Daarmee heeft u de zekerheid van een professionele en goed afgewerkte beglazing voor uw pand in Beverwijk.

Snel en goedkoop

U kunt onze glaszetter 24 uur per dag en zeven dagen per week inschakelen om uw glaswerk op een nauwkeurige wijze te verzorgen. Zo komen onze glaszetters snel bij u op locatie om een kapotte ruit of andere vorm van beglazing te vervangen. Hiervoor beschikken wij over moderne apparatuur en beheersen wij diverse technieken, zodat u snel en goedkoop over de juiste beglazing kunt beschikken.

Tevens timmer- en schilderswerkzaamheden

Naast dat u ons bedrijf kunt inschakelen als glaszetter, kunt u ook bij ons terecht voor talloze timmer- en schilderswerkzaamheden. De veelzijdigheid van ons bedrijf levert het grote voordeel op, dat u met slechts één bedrijf hoeft te communiceren. Wij werken doorgaans met één aanspreekpunt, zodat u op een uiterst flexibele en eenvoudige manier uw wensen aan ons kenbaar kunt maken. Onze glaszetter in Beverwijk zorgt er samen met andere specialisten voor dat alle klussen worden uitgevoerd zoals u dat wilt. Wacht daarom niet langer en neem zo spoedig mogelijk contact met ons op.