Glaszetter Haarlem

Ijmondglas is al meer dan 25 jaar actief als glaszetter in Haarlem en omgeving. Zowel particulieren als bedrijven kunnen al vele jaren een beroep doen op de hoogwaardige dienstverlening die wij als glaszetter bieden bij u in de regio. Onze dienstverlening bestaat uit het leveren en plaatsen van diverse soorten beglazing. Daarnaast hebben wij een bijzondere 24 uursservice, waardoor u binnen één dag een kapotte ruit volledige kunt laten vervangen.

Een veilig en duurzaam resultaat

Als onze glaszetter een ruit vervangt bij u in Haarlem, dan bent u verzekerd van een hoogwaardige afwerking. Op een zorgvuldige wijze zijn onze specialisten in staat om een veilig en duurzaam resultaat te realiseren. Hierdoor weet u dat u betaalt voor een resultaat dat u mag verwachten van een ervaren glaszetter en dat u voor een lange tijd kunt genieten van uw beglazing.

Uitermate klantvriendelijk en resultaatgericht

Onze vaste klanten weten dat zij bij ons nooit teveel betalen. Iedere glaszetter van ons bedrijf is immers uitermate klantvriendelijk en resultaatgericht. Voor iedere woning en bedrijfsruimte weten wij een eindresultaat te leveren die voldoet aan uw verwachtingen. Hierbij zijn wij erg breed georiënteerd. Dat betekent dat u bij de glaszetter terecht kunt voor:

  • Glaswerken
  • Timmerwerken
  • Schilderwerken

De brede service die wij verlenen biedt u het voordeel, dat u met slechts één bedrijf contact hoeft op te nemen. Doordat wij daarnaast efficiënter kunnen werken, levert dit bovendien een enorm kostenvoordeel op die wij doorberekenen aan u als opdrachtgever.

Wij gaan graag de uitdaging aan

Maak nu net als vele voor u, ook gebruik van de uitgebreide service die wij als glaszetter in Haarlem en omgeving aanbieden. Wij gaan geen enkele klus uit de weg en gaan graag de uitdaging aan om uw wensen te vervullen. Of het nu gaat om het vervangen van een ruit of het verzorgen van een complete renovatieklus bij u thuis of op het werk, wij zijn in staat om het vakkundig uit te voeren. Bel of mail onze glaszetter onmiddellijk voor meer informatie.