Glaszetter Hoofddorp

Voor het vervangen van een eenvoudig raam tot de complete renovatie van uw woning of bedrijfsruimte, Ijmondglas is u graag van dienst als allround glaszetter in Hoofddorp en omgeving. Al ruim 25 jaar staan wij als glaszetter voor bedrijven en particulieren klaar om de beglazing voor allerlei soorten gebouwen te verzorgen. De kennis en ervaring die onze glaszetters de afgelopen jaren hebben opgedaan, heeft er voor gezorgd dat wij zelfs met de meest ingewikkelde constructies raad weten en geen enkele klus in Hoofddorp en omgeving hoeven af te slaan.

Talloze soorten beglazing

U kunt bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van enkele- en dubbele beglazing, gelaagd glas, gehard glas en nog meer. Mocht u specifieke wensen hebben met betrekking tot uw beglazing en graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen, is het verstandig om contact met onze glaszetter op te nemen. De kans is immers groot dat onze glaszetter bij u in Hoofddorp de gewenste diensten op een vakkundige wijze kunnen uitvoeren.

Een veilig en duurzaam resultaat

De veiligheid en duurzaamheid van onze beglazing vinden wij erg belangrijk. Hiervoor maken wij gebruik van hoogwaardige glaswerken. Echter is ook de integriteit van de glaszetter van doorslaggevende invloed op het eindresultaat. Als er een verkeerde techniek en/ of afwerking wordt toegepast, kan dit aanzienlijke problemen veroorzaken. Dit kost u niet alleen veel geld, maar zorgt er ook voor dat het u aan comfort ontbreekt. Kies daarom voor de service van onze glaszetter en laat de beglazing bij u in Hoofddorp verzorgen door onze specialisten.

Dag en nacht bereikbaar

Voor situaties waarin u snel een glaszetter in Hoofddorp nodig heeft, kunt u 24 uur per dag gebruik maken van onze dienstverlening. Onze glaszetter is dag en nacht bereikbaar op momenten dat u ons nodig heeft. Hiervoor kunt u bellen naar ons telefoonnummer, het contactformulier op deze website invullen en ons per e-mail benaderen. Wij zorgen er voor dat u snel op de juiste manier geholpen wordt.